Bereikbaarheid


Het adres is: Carrer Andorra 66, 17258 La Torre Vella, Torroella de Montgrí.

Met de auto

Vanaf Utrecht rijd je in 1400 km naar Casa Montgri. Er zijn 2 routes. Eén over Parijs en één over Luxemburg. De route over Parijs voert over het Centraal Massief met mooie uitzichten.

Grotere kaart weergeven

Plattegrond Torrevella

Plattegrond Torrevella (klik op kaart voor vergroting)

De GPS positie van ons huis is noorderbreedte: 42,0579529, oosterlengte: 3,1581008. Dit kunt u in uw navigatiesysteem gebruiken, als u het adres niet kunt vinden.

Op de weg van Torroella de Montgri naar l’Estartit ziet u vlak voor de rotonde bij de GP Supermarkt een bordje Torrevella. Zoals dit bordje aangeeft neemt u de 2de afslag van de rotonde en rijdt u op de Av. del Ripollès omhoog naar Torrevella. Als u deze weg volgt komt u na een bocht naar links en naar rechts op de T-splitsing met de Av. Maresme. Hier gaat u rechts af omhoog. Vervolgens neemt u op de Av Maresme de 2de straat links de Av. Volendam in, zoals het bord Restaurant Torrevella aangeeft. Bij de eerst volgende kruising neemt u een scherpe bocht naar rechts, wederom zoals het bord Restaurant Torrevella aangeeft. U zit dan op het andere eind van de lus die Av. Maresme heet. Nu neemt u de 2de straat links, de Carrer de Andorra, waar wij onze huizen op nummer 66 en 66B zijn. In deze straat zit ook het restaurant. Het laatste bord dat het restaurant aangeeft voor de bocht naar de Carrer de Andorra ontbreekt.

Tip: Mocht een u auto huren op het vliegveld, neem dan van huis, als u dit heeft, uw navigatie systeem mee.

Met het vliegtuig

Met Ryanair of Transavia kun je goedkoop vliegen naar Girona Airport. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven en Weeze (in Duitsland, net over de grens bij Boxmeer, Nijmegen). Met Transavia of Vueling kun je vanaf Schiphol vliegen naar Barcelona.

Auto huren op Girona airport

Er zijn een aantal verhuurders met een balie in het luchthavengebouw zoals Firefly. Andere verhuurders hebben een balie aan de overkant van de rotonde bij de terminal. Dit laatste is ongeveer 350 m lopen vanaf de terminal. Op de websites van de autoverhuurders kom je lage tarieven tegen. Bedenk dat deze tarieven vaak zonder de brandstof zijn. Als je de auto ophaalt kan het zijn dat je de brandstof en de servicekosten hiervoor moet betalen. Bij de lagere tarieven moet je de auto vaak leeg inleveren. Let  op de extra verzekering voor wielen, autoruiten en krassen. Deze kan duur zijn. Lees de voorwaarden goed.