Ligging


Ligging

Het huis ligt op een flank van de berg tussen het Spaanse stadje Torroella de Montgri en de kustplaats l’ Estartit. Het is een plek waar je rust en mooie natuur kunt vinden, maar juist ook vertier of cultuur kunt opzoeken.

IMG_7046

Rotsen bij l’Estartit

Het strand van l’Estartit is een een groot breed strand en ligt op 2 km van ons huis.

IMG_7155

Strand bij l’Estartit

In de nabije omgeving vindt u veel leuke kleine baaitjes, onder andere bij Begur en l’Estartit.

IMG_7654

La Callela. Baaitje bij l’Estartit

De middeleeuwse stad Pals ligt op 13 km van ons huis. Als je bij ons de straat uitloopt, loop je zo het bos in op de berg Montgri. Via het bos kun je via diverse paden naar l’ Escala, Torroella de Montgri en l’Estartit wandelen of mountainbiken. Tegelijkertijd ligt het huis dicht bij de prachtige steden Girona en Barcelona. Girona ligt op 45 km.

IMG_7883

Girona

 

En Barcelona op 120 km. Ook de Pyreneeën zijn nabij. Waarmee het huis zelfs als wintersport bestemming gezien kan worden.


Klik hier voor grote kaart

 

 

Supermarkt en andere winkels

Beneden aan de voet van de heuvel bevindt zich een uitgebreide supermarkt met warme bakker. Andere supermarkten vind je op de weg naar l’ Estartit en op de weg naar Torroella de Montgri. In de laatste plaats vind je onder andere slagers, groentewinkels, delicatessen, viswinkel, kledingwinkels, fietswinkel, terrasjes, restaurants, barretjes en op maandag markt. Uitgebreid shoppen kun je in Girona en Barcelona.