Mogelijkheden


Vakantie

Casa Montgri bestaat uit 2 vakantiehuizen. Dus je kunt er uitstekend vakantie vieren onder de Spaanse zon met een badplaats in de buurt, het zwembad in dezelfde straat, diverse middeleeuwse stadjes in de buurt, wandelmogelijkheden in het natuurpark Parc Naturel del Montgri, waar je op de hoek van de straat binnenwandelt en nog veel meer. Maar denk ook aan de onderstaande mogelijkheden.

Weekje weg

Een weekje zo maar weg. Vlieg met Ryanair op Girona en je bent een week er uit. Om uit te rusten, te genieten van de rust en het uitzicht of juist vertier te zoeken en activiteiten te beoefenen.

Een lang weekend weg

In voor- of naseizoen is een lang weekend in overleg met ons ook een mogelijkheid. Met een stel vrienden er op uit. Of als stelletje of heerlijk alleen tot rust komen.

Retraite

Met het uitzicht op zee. Het milde klimaat en de rust van de berg en het bos en natuurgebied naast ons huis leent Casa Montgri zich prima voor een retraite.

Golfweek, fietsweek, duikweek, …

Met een stel vrienden of alleen: Een prima plek om te gaan fietsen, mountainbiken, golfen, duiken of wat je maar bedenken kunt. Casa Montgri is voor veel sporten en activiteiten een pracht uitvalsbasis.

Werk in uitvoering

Met een 300 Mbps glasvezelverbinding, een stopcontact en het uitzicht een prima plek om eens lekker een week door te werken aan een software project, om te schrijven aan een boek of scriptie of om te studeren.

IMG_7889

Aan het werk in Casa Montgri